Widex

Beyond Editie

De nieuwe WIDEX BEYOND™ is ‘s werelds best klinkende made-for-iPhone hoortoestel.

Nu verkrijgbaar bij Hoorcentrum D'Hondt

Widex

Unique Collectie

Wat maakt UNIQUE beter dan andere, vergelijkbare hoortoestellen?

Ontdek het bij Hoorcentrum D'Hondt!

Widex

CIC & Micro

We weten dat veel mensen een onopvallend hoortoestel willen. Daarom’s hebben we de CIC MICRO ontwikkeld - Eén van de kleinste CIC’s. Veel kleiner zult u ze niet vinden.

Widex

Fashion

Elegant maar krachtig. FASHION biedt de power van een conventioneel hoortoestel, maar dan in een kleine behuizing. Uiteraard voorzien van de allernieuwste technologie. Net als FASHION MINI kan Fashion worden aangepast met dunne slangetjes, wat betekent dat het perfect in het oor past en er goed uitziet.

Widex

Fashion mini

FASHION MINI is zuinig met energie, beschikt over een knop voor volume- en programmakeuze en kan worden aangepast met dunne slangetjes, wat betekent dat het perfect in het oor past en er goed uitziet.

Widex

Fusion

De FUSION is uitermate flexibel. Drie verschillende luidsprekertjes en diverse oortips en op maat gemaakte schaaltjes betekenen dat FUSION geschikt is voor heel veel soorten gehoorverlies. Ook Fusion beschikt over een knop voor volume- en programmakeuze.

Widex

Passion

Eén van ’s werelds kleinste Achter-Het-Oortoestellen, DREAM PASSION is het neusje van de zalm als het gaat om klein en elegant. Het toestel is vrijwel onzichtbaar.

Signia Conectiviteit

  • myControl
  • touchControl
  • easyTek
  • myHearing

Signia

Ace

Uitstekend horen zonder dat u erbij na hoeft te denken.

Signia

Carat

Meer comfort en meer gemak

Signia

Motion

Gestroomlijnd, eenvoudig in gebruik en moeiteloos.

Signia

Insio

Het gemak van luisteren.