Widex

Beyond Editie

Beyond_Product_yoga-mat_2_1600x1067.jpg

HET BEYOND™ HOORTOESTEL

GENIET VAN HET LEVEN

WIDEX BEYOND™ - COMBINEERT HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Widex hoortoestellen bieden altijd al een uitstekend geluid. Nu bieden ze ook de beste manier om in verbinding te blijven met de wereld om u heen.

De nieuwe WIDEX BEYOND™ is ‘s werelds best klinkende made-for-iPhone hoortoestel. En met de diverse manieren om verbinding te maken via Bluetooth, DEX communicatie-apparatuur en ringleidingsystemen, heeft uw wereld nog nooit zo goed geklonken.

Geen wonder dat hoortoestelgebruikers BEYOND al als significant beter hebben gewaardeerd dan vergelijkbare oplossingen.

MADE FOR iPHONE, MADE FOR YOU

Personaliseer BEYOND™ met de flexiblele app.

U kunt nu alle geluidsinstellingen en luistervoorkeuren instellen, persoonlijke foto's toevoegen en zelfs eigen luisterprogramma's samenstellen voor specifieke situaties, zoals in een restaurant of een bijeenkomst met vrienden en familie. 

MEER VERBINDINGSMOGELIJKHEDENDAN ENIG
ANDER HOORTOESTEL

Met een flexibele app waarmee u volledige streamingsfunctionaliteit hebt en bovendien kunt inspelen op de luistersituatie, staat u naadloos in verbinding, overal en altijd.

EEN KRISTALHEDER GELUID
IN ALLE LUISTERSITUATIES

Hoor alle details. 
BEYOND™ biedt u een ongelooflijk geavanceerde geluidskwaliteit. Het geluid wordt geoptimaliseerd op basis van uw omgeving – u hoeft dus niet zelf   de meest ideale luisteromstandigheden te zoeken: die worden voor u gecreëerd, waar u ook bent.

MEER POWER,
LAGER STROOMVERBRUIK

Een BEYOND™ hoortoestel verbruikt minder stroom dan enig ander vergelijkbaar hoortoestel – u kunt dus langer luisteren en streamen. Een BEYOND™ hoortoestel is specifiek ontworpen voor de vereisten van connectiviteit. Dat betekent dat u minder vaak het hoortoestelbatterijtje hoeft te vervangen.

bike_dex_AL4W5069_1600x1067.jpg

ALTIJD VERBONDEN MET DEX COMMUNICATIE-APPARATUUR

Met BEYOND™ hebt u niet alleen verbinding met uw iPhone, maar ook met ringleidingsystemen en met telefoons, televisies en meer via onze DEX-apparatuur.

Beyond_Lawrence-walking-in-the-street_1600x1067.jpg

30% BETER SPRAAKVERSTAAN IN WIND

De SMARTWIND Manager van BEYOND™ heeft het beste algoritme om windruis te onderdrukken. De windruis wordt significant verminderd, terwijl de spraakverstaanbaarheid wordt verhoogd.

Beyond_dana-in-the-street_1600x1067.jpg

EEN TOENAME VAN MEER DAN 20% IN TEVREDENHEID

De technologie van BEYOND™ hearing aid is ongeëvenaard.

Tijdens een evaluatie van de geluidskwaliteit in omgevingen die het meest uitdagend worden gevonden door ervaren hoortoestelgebruikers*, wordt BEYOND™ beter gewaardeerd dan andere hoortoestellen van grote fabrikanten.


Persoonlijke App

Beyond_haru-at-cafe_seen-from-back_2_1067x540.jpg

DE PERSOONLIJKE APP
IS INTUÏTIEF IN HET GEBRUIK

HCD Beyond_App_settings.png

EENVOUDIG REGELEN
MET DE BEYOND™ APP

Pas het volume van beide hoortoestellen afzonderlijk aan
Kies uit verstaanbaarheid of comfort
Bepaal de richtinggevoeligheid van de microfoons

Creëer programma's met een eigen naam en foto
Bevat tips voor probleemoplossing
• Vind uw hoortoestellen bij verlies

SWIPING IN MEER DETAIL

BEYOND is het enige made-for-iPhone hoortoestel met een app waarin de bekende swipe-functie wordt gebruikt. Daarmee kunt u snel en makkelijk door de intuïtieve commando’s en schermen navigeren. Ook kunt u op eenvoudige wijze uw hooroplossing op maat maken en van een schitterend geluid genieten .

HOOR HET VOLLEDIGE KLANKBEELD

U kunt de BEYOND app heel eenvoudig personaliseren. Maak of kies uw eigen foto’s om de verschillende luisterprogramma’s makkelijker te herkennen. Of voeg uw locatie toe – zoals uw favoriete restaurant – en BEYOND herkent de precieze instellingen bij uw volgende bezoek om deze dan automatisch weer in te stellen.

STAY IN TUNE

Het instellen van uw BEYOND hoortoestel is eenvoudiger dan ooit – met één swipe verandert u van volume of programma. BEYOND gaat ook effectief om met energie; u houdt verbinding met minder stroom. Bovendien komt u niet voor onaangename verassingen te staan omdat de status van de batterij duidelijk zichtbaar is in de app.