Signia

Ace

primax-situation-17_women-running_1800x650px.jpg

Uitstekend horen zonder dat u erbij na hoeft te denken.

Comfortabel, vrijwel onzichtbaar en moeiteloos.

Als één van de kleinste hoortoestellen in ons portfolio, zit de nieuwe Ace™ vrijwel onzichtbaar achter het oor voor nog meer discretie. Dit kleine toestel zorgt voor een ongelooflijke luisterervaring, waarbij u zich niet hoeft in te spannen. En dankzij de touchControl App kunt u Ace gemakkelijk en discreet bedienen.

Discreet en geavanceerd.

Ace hoortoestellen zijn klein en hierdoor enorm discreet. Ace is voorzien van tal van functies, IP67-gecertificeerd en hierdoor bestand tegen vocht en stof voor meer betrouwbaarheid.

Ace-primax_hearing-aids-beach_950x700px.jpg

Geniet van het geluid van het leven.

Een drukke bar, een treinstation of een café. Overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag, vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normaal gehoor van toepassing.

De nieuwe Ace vermindert deze inspanning. De geavanceerde SpeechMaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag door. In iedere situatie.

primax-situation-1_street-cafe_950x600px.jpg

Genieten in de buitenlucht.

Het is laat in de middag en u zit in een café te genieten van een cappuccino samen met vrienden. Er staat een koel briesje en aan de tafel naast u ontstaat een verhitte discussie.

Met Ace is luisteren gemakkelijk. De automatische SpeechMaster functie verheft de stem van uw gesprekspartner bij u aan tafel en onderdrukt stemmen om u heen. De eWindscreen™windruisonderdrukking functie onderdrukt daarnaast het geruis van de wind.

U kunt rustig achterover leunen en genieten van uw gezelschap.

Echo’s uit het verleden.

U bent met de kinderen in het museum. Stemmen echoën om u heen en mengen met het geluid van voetstappen op de betegelde vloer. Achter u vertelt de gids allerlei informatie. Dit alles kan vermoeiend zijn, maar Ace maakt het voor u minder inspannend. Het EchoShield programma vermindert de galmende geluiden wat resulteert in een duidelijk en helder geluid. Het enige waar u zich op hoeft te concentreren is welke tentoonstelling u als eerste wilt zien.

primax-situation-1_family-breakfast_950x600px.jpg

Een dagje uit met de kinderen. Met Ace.

Een druk begin van de dag.

Bij het ontbijt zijn de kinderen enthousiast. Geklets mengt met het geluid van de radio terwijl uw partner de krant leest. Ace brengt een uitstekende prestatie om zeker te weten dat u niets hoeft te missen.

De automatische SpeechMasterfunctie selecteert de spraak en onderdrukt tegelijkertijd dankzij de SoundSmoothing™ functie het gekletter van bestek en het geritsel van de krant.

U kunt relaxen en moeiteloos ieder woord verstaan. Met Ace kunt u zich concentreren op het gesprek, niet op het horen.

primax-situation-9_man-listening-music_950x600px.jpg

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met het HD Music programma van Ace geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit.

Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert via uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt. HD Music biedt u een optimale en prachtige luisterervaring.

En dit is gemakkelijk te bedienen via de drukknop of de tochControlApp, zodat u kunt genieten van iedere noot.