Signia

Carat

Situation-24_dinner-with-friends_1800x650px.jpg

Meer comfort en meer gemak.

Carat is klein, elegant en zeer krachtig.

Daardoor zorgt Carat voor een buitengewone luisterervaring en optimale versterking. Het discrete toestel, met de ontvanger in de gehoorgang (RIC), zit boordevol functies waardoor er voor elk niveau van gehoorverlies een passend toestel is. Kort samengevat is de nieuwe Carat: meer comfort en meer gemak.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een kantoortuin is, een winkel of een restaurant, plekken met veel achtergrondgeluid maken dat u zich moet inspannen om een gesprek te voeren en te verstaan. Die inspanning kost veel energie. Dat herkennen goed horende mensen ook.

Met Carat kunt u deze inspanning moeiteloos aan. De geavanceerde SpeechMaster functie monitort continu uw omgeving en focust automatisch op de stem die u wilt horen. Tegelijkertijd filtert deze functie ook de achtergrondruis en andere stemmen weg. Zo hoort u alleen wat u wilt horen. De hele dag door, in elke situatie. Horen met Carat is minder vermoeiend*. Het levert energie op!

* Twee onafhankelijke klinische studies tonen aan dat hoortoestellen van Signia met binaurale verwerking betere prestaties leveren in complexe luistersituaties dan mensen met een normaal gehoor.

Carat-primax_on-table_950x700px.jpg

More staying power for greater convenience.

Carat is ontworpen om de drempels op gehoorgebied weg te nemen. Door de sterkere batterijen heeft Carat meer uithoudingsvermogen. De oplaadbare batterij zorgt ervoor dat u niet langer met kleine batterijtjes in de weer moet. Gebruiksgemak en comfort zonder in te leveren op prestaties. Dat is Carat.