Signia

Cellion

primax-situation-16_cocktail-bar_1800x600px.jpg

Revolutionair horen zonder batterijen.

Haal het beste uit uw dag.

Welkom bij de volgende generatie hoortoesteltechnologie in een intelligent OneShell-design. Met de betrouwbare en krachtige lithium-ion-batterij biedt een volledig opgeladen Cellion™ een gebruiksduur van wel twee dagen bij normaal gebruik. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw hoortoestellen ineens onverwacht uitvallen. Bovendien biedt het inductieve oplaadsysteem compleet gebruiksgemak.

Geef energie aan uw leven.

Vergeet batterijen.

Een goed ontwerp draait niet alleen om de vormgeving – het is een intelligente combinatie van vorm en functie. Met het unieke OneShell-design van Cellion hebben we vorm en functie samengebracht in alweer een wereldprimeur: een lithium-ion-hoortoestel zonder laadcontactpunten.

De oplaadbare lithium-ion-batterij maakt gebruik van handige, draadloze inductieve laadtechnologie, dus geen gefrunnik met het wisselen van batterijen meer. Plaats uw Cellion-hoortoestellen gewoon in de oplader en de slimme elektronica doet de rest.

Wanneer u ze uit de oplader haalt, schakelen de hoortoestellen automatisch weer in. En ze blijven het doen – de enige hoortoestellen met onbeperkte streaming die bij normaal gebruik wel twee dagen meegaan zonder opladen. En zonodig volstaat een half uur bijladen voor zeven uur extra gebruikstijd!

Laden : Cellion primax is 's werelds eerste hoortoestel dat lithium-ion-technologie combineert met inductief opladen.

Laden: Cellion primax is 's werelds eerste hoortoestel dat lithium-ion-technologie combineert met inductief opladen.

Geniet van de geluiden van het leven.

Een open kantoorlandschap, drukke winkel of gezellig restaurant – een gesprek voeren bij veel omgevingsgeluid vergt concentratie en inspanning. Het is vermoeiend om in deze situaties iemand goed te verstaan, ook mensen met een normaal gehoor weten dit maar al te goed.

Cellion kan deze uitdagingen aan. De geavanceerde SpeechMaster-functie houdt voortdurend in de gaten waar u naar luistert. Er wordt automatisch op de gesprekspartner gefocust, terwijl ongewenste stemmen en achtergrondgeluid worden onderdrukt. Wat u wilt horen, is dus het duidelijkst hoorbaar.

Hierdoor kan het horen met Cellion zelfs minder inspannend zijn dan normaal horen. De hele dag door. In elke situatie.

Cellion-primax_on-notebook_950x700px.jpg