Signia

Insio

primax-situation-5_couple-talking_1800x600px.jpg

Het gemak van luisteren.

Op maat gemaakt, onopvallend en moeiteloos.

Insio is op maat gemaakt voor de vorm van uw oor en uw gehoorverlies. Dit zorgt ervoor dat Insio™ zeer onopvallend is. En dankzij de tochControl app™ kunt u de Insio heel discreet bedienen. Ondanks zijn kleine formaat zit Insio boordevol functionaliteiten die moeiteloos horen mogelijk maken.

Zeer discreet, moeiteloos horen.

Klein van formaat en op maat gemaakt, comfortabele pasvorm en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De nieuwe Insio levert natuurlijk luistergemak.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normaal gehoor van toepassing.

De nieuwe Insio vermindert deze inspanning. De geavanceerde SpeechMaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag. In iedere situatie.

Insio-primax_hearing-aids-office-table_950x700px.jpg

Een dag met het team. Met Insio.

primax-situation-3B_couple-talking_950x600px.jpg

Een verrassende ontmoeting.

Op het rumoerige perron wachtend op de trein naar het werk vraagt een onbekende u de weg. Terwijl een trein passeert met veel kabaal, zorgt Insio dat u geen woord hoeft te missen.

De automatische SpeechMasterfunctie verheft de stem van uw gesprekspartner boven alle andere stemmen terwijl de functies richtinggevoeligheid en ruisonderdrukking het achtergrondgeluid en stemmen uit andere richtingen onderdrukken. Zo hoort u zonder extra inspanning wat er echt toe doet.

primax-situation-4_office_950x600px.jpg

Op kantoor.

Op kantoor rinkelen telefoons en praten de collega’s om u heen over werk. Insio helpt u tijdens gesprekken met collega’s. De automatische SpeechMaster functie verheft de stem van uw gesprekspartner boven die van de anderen om u heen en activeert ruisonderdrukking om het achtergrondgeluid te reduceren. Later op een receptie in de grote hal galmt de stem van de spreker door de ruimte. Het EchoShield programma van Insio vermindert de echo voor een betere geluidskwaliteit en meer luistercomfort.

primax-situation-1_street-cafe_950x600px.jpg

Lunchen met collega’s.

U luncht met collega’s buiten bij het café. Terwijl u een gesprek voert, begint het te waaien. Met Insio blijft u elk woord verstaan.

De automatische SpeechMaster functie schakelt eWindScreen™ binaural in om windruis te onderdrukken en focust op de spraak waar u naar luistert.

primax-situation-9_man-listening-music_950x600px.jpg

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met het HD Music programma van Pure geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit.

Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt, HD Music biedt u een optimale en prachtige luisterervaring.