Signia

Motion

primax-situation-13_office-woman-screen_1800x650px.jpg

Gestroomlijnd, eenvoudig in gebruik en moeiteloos.

De nieuwe Motion™ past bij vrijwel iedere luisterbehoefte, is comfortabel en u plaatst het discreet achter uw oor. Motion is eenvoudig aan te passen, te bedienen en is bovendien voorzien van tal van functionaliteiten waarmee u de hele dag ontspannen kunt luisteren en genieten, in iedere situatie.

Makkelijk in gebruik, comfortabel discreet.

Motion is robuust om de uitdagingen in het dagelijkse leven aan te gaan. Motion is IP67- gecertificeerd en hierdoor bestand tegen vocht en stof. De keuze voor een toonbocht of Thintube verzekert een maximaal hoor- en draagcomfort.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normaal gehoor van toepassing.

De nieuwe Motion vermindert deze inspanning. De geavanceerde SpeechMaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen.

Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag. In iedere situatie.

Motion-SX-primax_hearing-aids-suitcase_950x700px.jpg

Een dag met familie. Met Motion.

primax-situation-10_woman-beach-house_950x600px.jpg

Gezelligheid bij het ontbijt.

U heeft familie op bezoek. Aan de ontbijttafel praten zij opgewonden over de plannen van de komende dag. Stemmen vliegen over tafel en geluiden van vorken en lepels rinkelen afleidend op de achtergrond.

Met Motion houdt u deze uitdagende situatie in eigen handen, zodat u niets hoeft te missen. De geavanceerde SpeechMaster functie selecteert de spraak en onderdrukt tegelijkertijd dankzij de SoundSmoothing™ functie het gekletter van het bestek.

Met Motion hoort u moeiteloos wat er gaande is, in elke situatie. Horen wordt zelfs zo moeiteloos gemaakt dat u alleen nog maar na hoeft te denken of u trek heeft in yoghurt of muesli. Of allebei.

clear440 ph0002.jpg

Lekker naar buiten.

Buiten bij de ijscokraam, geniet iedereen van het briesje en kijkt naar het verkeer dat voorbij komt. Met het geklets om u heen, gaat Motion de uitdaging aan.

De automatische SpeechMaster functie selecteert de spraak en activeert tegelijkertijd de ruisonderdrukking en eWindscreen™ functies om windruis en het geluid van het verkeer te onderdrukken zodat u ieder woord duidelijk kunt verstaan.

primax-situation-07_live-music-beach_950x600px.jpg

Een vrolijk feest.

Op een druk feest, is uw gesprek één van de vele gesprekken, maar met Motion is dit geen probleem. Terwijl het feest zich verplaatst naar een grote danszaal klettert het geroezemoes alle kanten op.

Terwijl het geluid tegen de muren echoot, onderdrukt de EchoShield functie van Motion het weerkaatste geluid zodat u zich kunt concentreren en kunt genieten van het feest.

primax-situation-9_man-listening-music_950x600px.jpg

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met het HD Music-programma van Motion geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit.

Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt, HD Music biedt u een optimale en practige luisterervaring.