Signia

Pure

primax-situation-1_family-breakfast_1800x650px.jpg

Ontspan en geniet van elk detail.

Stijlvol, gemakkelijk en moeiteloos.

Klein, elegant en discreet. De nieuwe Pure™ combineert verfijning met een uitstekende geluidskwaliteit en laat u dankzij de krachtige, geavanceerde functies moeiteloos horen in iedere situatie. Waar u ook bent, wat u ook doet, met Pure kunt u ontspannen en genieten van elk detail.

Moeiteloos gemak.

Pure hoortoestellen bieden u totaal gemak. Dankzij de eCharger hoeft u geen kleine batterijen te vervangen. Bovendien is Pure IP67- gecertificeerd en hierdoor bestand tegen vocht en stof voor meer betrouwbaarheid.

Pure-primax_hearing-aids-office-table_950x700px.jpg

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normaal gehoor van toepassing.

De nieuwe Pure vermindert deze inspanning. De geavanceerde SpeechMaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg wordt luisteren moeiteloos en minder vermoeiend dan normaal horen. De hele dag door. In iedere situatie.


Alledaagse zaken. Met Pure.

Op het station.

U staat te wachten op de trein. Uw gesprek wordt telkens onderbroken door af- en aanrijdende treinen en meldingen op het station. Met Pure houdt u deze uitdagende situatie in eigen handen.

De automatische SpeechMaster functie verheft de stem van uw gesprekspartner boven alle andere stemmen terwijl de functies narrow directionality en ruisonderdrukking het achtergrondgeluid en stemmen uit andere richtingen onderdrukken. Zo hoort u zonder extra inspanning wat er echt toe doet.

Met Pure hoort u moeiteloos wat er gaande is in elke situatie.

primax-situation-4_office_950x600px.jpg

Op kantoor.

Op kantoor rinkelen telefoons en praten de collega’s om u heen over werk. Pure helpt u tijdens gesprekken met collega’s.

De automatische SpeechMaster functie verheft de stem van uw gesprekspartner boven die van de anderen om u heen en activeert ruisonderdrukking om het achtergrondgeluid te reduceren.

Later op een receptie in de grote hal galmt de stem van de spreker door de ruimte. Het EchoShield programma van Pure vermindert de echo voor een betere geluidskwaliteit en meer luistercomfort.

primax-situation-1_street-cafe_950x600px.jpg

Lunchen in de buitenlucht.

U luncht in de buitenlucht met vrienden buiten bij het café. Terwijl u een gesprek voert, begint het te waaien.

Met Pure blijft u elk woord verstaan. De automatische SpeechMaster functie schakelt eWindScreen binaural™ in om windruis te onderdrukken en focust op de spraak waar u naar luistert.

primax-situation-9_man-listening-music_950x600px.jpg

Gemaakt voor muziekliefhebbers.

Met het HD Music programma van Pure geniet u volop van muziek dankzij de uitstekende geluidskwaliteit.

Of u nu geniet van uw favoriete muziek tijdens een concert, naar muziek luistert op uw eigen geluidsinstallatie thuis of als u zelf muziek maakt, HD Music biedt u een optimale en prachtige luisterervaring.