Signia

Pure BT

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px.jpg

The Connected Ear.

De nieuwe Pure 13 BT hoortoestellen. Perfect horen met een direct verbinding naar de iPhone en TV.

Een revolutie in nauwkeurig horen

De toonaangevende Signia-ervaring is nog verder verbeterd dankzij Bluetooth-gebaseerd horen. De nieuwe Pure™ 13 BT biedt moeiteloos horen voor uw eigen persoonlijke levensstijl. Houd contact met alles wat ertoe doet – zowel in rust als onderweg.

Connected-Ear_couple-shopping_950px.jpg

myControl App. De beste luisterervaring is nu nog beter

In combinatie met de myControl App zorgt de Pure 13 BT voor de ultieme luisterervaring, volledig afgestemd op uw levensstijl. De app doet meer dan direct streaming, hij stuurt ook informatie naar uw hoortoestellen zodat u op elk moment de beste luisterervaring heeft, ook als uw onderweg bent. Zodat u ontspannen op pad kunt gaan.

Connected-Ear_man-smartphone_app-icon_950x600px.jpg

Raak zo snel mogelijk gewend aan uw nieuwe hoortoestellen.

Persoonlijke zorg, overal: de myHearing App biedt u alle handvatten die u nodig heeft om relaxed te kunnen horen.

U kunt speciale hooroefeningen volgen, de handleiding raadplegen, of contact zoeken met uw audicien, overal waar u wilt.

De vijf voordelen van Bluetooth-gebaseerd horen

myControl_icon_motion-reader_768x400px.png

Bewegingsdetectie

De hoortoestellen passen hun instelling aan op basis van de bewegingsgegevens van de myControl App. Op die manier is optimaal horen ook in beweging mogelijk.

myControl_icon_sound-exposure_768x400px.png

Blootstelling aan geluid

De hoortoestellen zorgen voor een gezond gehoor. Net als bij een fitness-tracker maken ze uw eigen geluidsprofiel aan dat gebaseerd is op uw blootstelling aan lawaai. Op die manier leert u uw gehoor te beschermen.

myControl_icon_music_768x400px.png

Muziek

Luister naar uw favoriete muziek die rechtstreeks naar uw hoortoestellen wordt gestreamd voor een fantastische geluidservaring.

myControl_icon_phone-calls_768x400px.png

Telefoongesprekken

Stream telefoongesprekken rechtstreeks vanuit uw smartphone naar uw hoortoestel voor maximaal comfort.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px.png

StreamLine TV

Met StreamLine TV kan audio van uw televisietoestel rechtstreeks naar uw hoortoestel Pure 13 BT worden gestuurd. U kunt het volume zelfs individueel aanpassen met de myControl App.

Pure-13-BT_connectivity_1800x600px.jpg

Geniet van de geluiden van het leven

Of u nu werkt, shopt of lekker buiten de deur eet – gesprekken voeren in rumoerige omgevingen is vermoeiend. Dit geldt zelfs voor mensen zonder gehoorverlies.

In dergelijke lastige omstandigheden biedt Pure 13 BT moeiteloos horen, en dat zelfs beter dan normaal*. En in combinatie met de myControl App maakt Pure 13 BT de optimale persoonlijke hoorervaring mogelijk, waardoor u zich op de belangrijke dingen kunt concentreren.

*Twee onafhankelijke klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Signia-hoortoestellen met binaurale verwerking in bepaalde veeleisende luisteromgevingen voor een beter resultaat zorgen dan de normale hoorcapaciteiten.