Signia

Silk

primax-situation-18_family-bikes_1800x650px.jpg

Vol verborgen charme.

Laat het geluid natuurlijk stromen.

Eén van ‘s werelds kleinste hoortoestellen, de nieuwe Silk™, is onzichtbaar in het oor verborgen, voor complete discretie. Het hoortoestel is zo zacht en comfortabel dat het direct past, zonder dat een op maat gemaakte behuizing nodig is. En ondanks het kleine formaat levert Silk een uitstekende luisterervaring, waarbij klinisch bewezen is dat het de luisterinspanning vermindert.

Discreet en direct te dragen.

Geen wachttijden – u kunt gewoon bij de audicien binnenlopen en de hoortoestellen na het instellen direct indoen en uitproberen. In tegenstelling tot conventionele hoortoestellen die in de gehoorgang zitten, hoeft Silk niet op maat gemaakt te worden. Dankzij de siliconen sleeve, kan uw audicien de hoortoestellen ter plekke aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. En daarna loopt u moeiteloos nieuwe luisterervaringen tegemoet.

De nieuwe Silk hoortoestellen zitten boordevol geavanceerde functies die garant staan voor uitmuntende geluidskwaliteit. De revolutionaire binaurale OneMic-directionaliteit versterkt de natuurlijke richtinggevoeligheid van het oor en filtert tegelijkertijd storende geluiden achter u weg. En dankzij de draadloze functionaliteit kunt u audio rechtstreeks naar uw oren streamen en profiteert u van een groot aantal accessoires zoals afstandsbedieningen.

Compleet draagcomfort. Super klein en super zacht. De Click Sleeves zijn gemaakt van flexible silliconen voor een comfortabel draagcomfort voor elk oor. U voelt ze niet en niemand kan het zien.

Compleet draagcomfort. Super klein en super zacht. De Click Sleeves zijn gemaakt van flexible silliconen voor een comfortabel draagcomfort voor elk oor. U voelt ze niet en niemand kan het zien.

Geniet van het geluid van het leven.

Of het nu een druk kantoor is, een drukke winkel of een druk restaurant, overal waar veel omgevingsgeluid is, vraagt converseren met andere mensen om concentratie en inspanning. Inspannen om spraak te kunnen verstaan in moeilijke luistersituaties is aan het einde van een lange dag vermoeiend. Dit is zelfs voor mensen met een normal gehoor van toepassing.

De nieuwe Silk vermindert deze inspanning. De geavanceerde Speechmaster functie benadrukt de spreker en reduceert overbodige stemmen en omgevingsgeluiden. U hoort alleen wat u wilt horen. Als gevolg hiervan wordt luisteren minder vermoeiend dan normal horen. De hele dag. In iedere situatie.

Silk-primax_on-table_950x700px.jpg
Silk-primax_pair_950px-2.jpg

Kleurconcept

Blauw voor het linker oor en rood voor het rechter oor. Van meet af aan het juiste toestel in het juiste oor.

Silk-primax_sideview_left_950px.jpg

Eén keer klikken en u bent klaar.

De Click Sleeves worden eenvoudig op de Silk hoortoestellen geklikt en zitten comfortabel in het oor.