Onze 8 troeven

Connexx-Eight_acoustician-man-counseling_2496x640px.jpg

 

Tegenwoordig vliegt de reclame voor hoorapparaten u om de oren. U ziet door het bos de bomen niet meer.

Wat moet u kiezen? Heel eenvoudig, laat u goed begeleiden en neem geen overhaaste beslissingen. Een hoorapparaat dragen is vaak een grote stap. Samen zoeken wij naar de juiste oplossing voor u in uw dagelijks leven en uw budget. Daarenboven zorgen wij voor een optimale aanpassing van uw hoorapparaatjes.

1. STEEDS DEZELFDE HOORSPECIALIST

 U bent geen nummer omdat wij geen commercieële keten zijn. Bij ons dus écht persoonlijnlijke service. Wij nemen de tijd voor u en zijn een luisterend oor.

2. NIEUWSTE HOORTECHNOLOGIE

Diep in het oor of oplaadbaar met ion-technologie. Wij hebben het allemaal en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

3. VERSCHILLENDE MERKEN

Verschillende merken en alle prijsklassen. Ook voor weinig geld kan u al goed horen binnen onze topmerken.

4. TINNUTUS THERAPIE

Unieke langdurige verlichtende tinnitus therapie. Blijf er niet mee zitten en kom het uittesten hoe het hoorcentrum uw last kan verlichten.

5. Hulp vanop afstand

Door telecare kan uw hoorappaat aangepast worden vanop afstand. U hoeft dus niet steeds naar het hoorcentrum te komen. U dient wel hoorapparaten en smartphone te hebben die compatibel zijn met de telecare software.

6. TWEEDE OPINIE

U heeft al eens een hoorapparaat geprobeerd maar bent niet overtuigd? Aarzel niet en kom langs voor een vergelijkende proef. Aanpassen van hoorapparaten is niet alleen theorie. Door jaren praktijkervaring kunnen zelfs de moeilijkste oren goed horen!

7. GRATIS HOORTEST+PROEFPERIODE

Ook bij ons krijgt u een gratis hoortest en een vrijblijvende proefperiode van één maand.

8. SCHERPE PRIJZEN

Door goede afspraken met onze fabrikanten bieden wij zeer scherpe prijzen. Ergens anders goedkoper? Wij passen onze prijs aan!

In 3 stappen naar een hooroplossing

FontAwesome_f153(0)_1024.png

STAP 1
GRATIS GEHOORTEST

U kan steeds langskomen voor een gratis gehoortest op één van de hoortest-dagen of u kan een afspraak maken.

Aan de hand van de gehoortest kunnen we zien of u inderdaad een verminderd gehoor heeft en of u in aanmerking komt voor een tussenkomst voor hoorapparaten.

Indien er inderdaad een gehoorverlies is gaan we aan de hand van een gedetailleerde vragenlijst  na welk hoorapparaat de beste oplossing is.

STAP 2
PROEFPERIODE

U bent tevreden en wil  de hoorapparaten aankopen?

De aanvraag voor de aankoop en tussenkomst voor hoorapparaten is een hele procedure.

De audiologe zal deze administratie volledig voor u regelen.

FontAwesome_f153(3)_256.png

STAP 3
AANVRAAG AANKOOP

Om een vrijblijvende proefperiode met hoorapparaten te starten heeft u een voorschrift nodig van de neus-keel-oor specialist. U kan de hoorapparaten 1 maand uitproberen.

Zo kan u aan de hoorapparaten wennen en deze testen in verschillende situaties. Tijdens deze maand volgt de audioloog u op om eventuele bijstellingen te doen.

Op het einde van de proefperiode worden uitgebreide testen afgenomen om na te gaan of de hoorapparaten de gewenste verbetering geven.