Mededeling

Jaarlijks verlof juli 2019

ALLE HCD FILIALEN

Volgende periodes zijn we met verlof:
- 23 juli tem 31 juli

Enkel in HCD Zoutleeuw (optiek Salmon) en HCD Diest (optiek Geyskens) kan je terecht voor beperkte informatie tijdens deze periodes. Wel kan je de website gebruiken om een afspraak in te boeken buiten deze periodes.

Je kan ons bij dringende gevallen (huidige klanten of personen in een proefperiode) best bereiken via e-mail rechtstreeks of het contact formulier op de website.


Toekomstig verlof

Wij verwachten binnenkort bijstand van een nieuw audiologe die onder HCD zal gaan werken. Zo kunnen we tijdens verlof periodes bestaande klanten met dringende problemen steeds verder helpen door een andere dan je vaste audiologe. Schrijf je in op de nieuwsbrief om te weten wanneer zij bij ons zal beginnen en in welke huidige en eventueel toekomstige filialen.