Mededeling

Wie wint de 1000 euro?

Signia Cellion met oplader

Afgelopen vrijdag mocht de gelukkige winnaar van onze actie op de 50+ beurs in de Limburghal haar voucher van 1.000 € voor de aankoop van hoorapparaten in ontvangst nemen in ons hoorcentrum te Hasselt.

Zij had tot op de gram correct het juiste gewicht kunnen raden van de cellion hoorapparaten met de oplader. Namelijk 53,0 gram!

Uiteraard waren er ook veel anderen die dicht in de buurt zaten met hun gok. We hebben door het succes en enthousiasme van onze deelnemers besloten te top 20 juiste antwoorden ook te belonen met een voucher, weliswaar voor 400 euro korting, te gebruiken bij de aanschaf van hoorapparaten.

Deze personen zijn allen persoonlijk opgebeld geweest om hun op de hoogte te brengen van de voucher die klaar ligt voor hun in onze hoorcentra.


Winnares Rita Havermans uit Tongeren

Winnares Rita Havermans uit Tongeren

Het verhaal van Rita

Mijn man werd ineens plots gebeld door een vrouwelijke stem die vroeg of ik aan de lijn kon komen. De reden waarom werd ons niet verteld maar het was als snel duidelijk dat ze duidelijk mij moest hebben.

Ik werd gebeld

Toen ik de lijn overnam was ik stomverbaasd met wat er mij verteld werd; ik was de winnares van de 1.000 euro voucher die ik gewonnen had door het juiste gewicht te raden op de beurs van afgelopen week. Het is dankzij mijn mijn man dat ik zijn gok over het gewicht genoteerd had!

De afspraak

Toen ik toekwam in het hoorcentrum werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik enorm veel informatie over de diensten en producten van het hoorcentrum. Nu blijkt uiteindelijk dat ik zelf nog niet toe ben aan hoorapparaten daar ik nog prima hoor en kan verstaan in lawaai. Maar ik weet al wie ik blij ga kunnen maken met mijn voucher, mijn eigen moeder!